Handelsbetingelser

Læs vores handelsbetingelser her.

Bestilling hos Solsikken

Når du bestiller her på solsikken.dk så vælger du stilart, farve og pris også binder vores professionelle blomsterdekoratører din buket eller arrangement efter sæsonens bedste kvalitet og udvalg.

For levering samme dag skal ordren afgives inden kl. 14. Ved levering om lørdagen skal ordren afgives senest kl. 11. Vi leverer ikke om søndagen med undtagelse af visse helligdage som Mors dag, Fars dag og Valentinsdag.

Ved levering af kranse, bårebuketter og lignede til begravelse skal tidspunktet være angivet og bestilles 4 timer før. Ved bestilling med bånd skal der bestilles senest dagen før kl. 12.

Ved bestilling til afhentning i butikken skal ordre afgives minimum 2 timer før. Du er også velkommen til at ringe til os hvis du er i tidsnød, på 97 40 76 60.

Vi kan ikke garantere levering på bestemt tidspunkt.

Ordrebekræftelse

Du modtager et ordrenummer både på skærmen og på mail efter bestilling. Tjek dine uønskede mails hvis du intet har modtaget og ellers tag kontakt til os.

Hvis modtager ikke er hjemme

Der er plads under levering til at angive et sted vi må stille ordren hos modtager. Hvis vi vurderer at temperaturen er for høj eller lav, dårlige skygge forhold eller hvis vi ikke finder det forsvarligt, tager vi ordren med tilbage og efterlader et kort der fortæller modtager at de snarest muligt skal afhente i butikken.

Angiv gerne modtagers telefonnummer på ordren så vi har mulighed for at ringe hvis der skulle være problemer ved levering, f.eks. en aflåst dør til opgangen eller lignede.

Betaling

Vores priser er angivet i danske kroner og inkl. moms. Vi tager imod Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og MobilePay. Du indtaster dine kortoplysninger i et fortroligt og sikkert betalingsvindue. Dine penge hæves først når ordren er behandlet.

Vi forbeholder os retten til at acceptere betaling af en ordre der ikke når frem, hvis vi har forsøgt at levere den og modtager ikke afhenter.

Persondataloven

For at kunne handle hos os skal du indtaste dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer. Vi behandler dine oplysninger i henhold til Persondataloven og vi hverken sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredje person.

Fortrydelsesret

Der er som sådan ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter men du kan nå at fortryde din bestilling hvis ordren behandlingen ikke er påbegyndt. Ring på 97407660 eller send hurtigt en mail på kontakt@solsikken-holstebro.dk.

Reklamationsret

Skulle varens kvalitet eller udførsel ikke leve til forventningerne så skal der hurtigst muligt tages kontakt til butikken, tag gerne et billede af varen og send til kontakt@solsikken-holstebro.dk. Blomster er friske og levende varer skal der reklameres hurtigst muligt så vi kan vurdere sagen.